Looking For Anything Specific?

Ταλιμπαν Αφγανισταν / H7qhawvc6lb6tm : Συνεχίζεται η επέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν, μετά την απομάκρυνση των αμερικανικών στρατευμάτων.

Ταλιμπαν Αφγανισταν / H7qhawvc6lb6tm : Συνεχίζεται η επέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν, μετά την απομάκρυνση των αμερικανικών στρατευμάτων.. Ολόκληρη η φρίκη του αφγανιστάν και η ντροπή της δύσης σε λίγα δευτερόλεπτα. Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν καθώς οι ταλιμπάν συνεχίζουν. #ταλιμπάν βασανίζουν γυναίκες χτυπώντας τις χωρίς έλεος μέχρι τελικής πτώσης σε χωριά που μόλις έχουν καταλάβει είτε γιατί δεν φορούν μπούρκες είτε γιατί κυκλοφορούν έξω από τα σπίτια τους χωρίς. Η προέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν συνεχίζεται, καθώς κατέκτησαν και το τζαλαλαμπάντ. Στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, άρχισαν να εισέρχονται πλέον οι ταλιμπάν, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο εσωτερικών της χώρας, την ίδια ώρα που το προσωπικό των ηπα.

Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των. Συνεχίζεται η επέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν, μετά την απομάκρυνση των αμερικανικών στρατευμάτων. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας. «οι ταλιμπάν εισέβαλαν στην καμπούλ και οι γυναίκες τρέχουν για τη ζωή τους. Οι ταλιμπάν κινούνται «προσεκτικά» καθώς φαίνεται πως έχουν παραταχθεί περιμετρικά στις παρυφές της καμπούλ, αλλά θέλουν να αποφύγουν τις μάχες στο εσωτερικό της πρωτεύουσας του αφγανιστάν.

Ehi3vaxabdzl2m
Ehi3vaxabdzl2m from www.onalert.gr
«οι ταλιμπάν εισέβαλαν στην καμπούλ και οι γυναίκες τρέχουν για τη ζωή τους. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ, ενώ προσωπικό των ηπα και της ευρωπαϊκής. Στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, άρχισαν να εισέρχονται πλέον οι ταλιμπάν, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο εσωτερικών της χώρας, την ίδια ώρα που το προσωπικό των ηπα. Μπήκαν σήμερα αντάρτες ταλιμπάν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, όπως δήλωσε ο αξιωματούχος του υπουργείου εξωτερικών, την ώρα που οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς προσωπικό των ηπα και της. Αυτό σημαίνει ότι ο έλεγχος των ταλιμπάν στο αφγανιστάν έχει αυξηθεί σημαντικά. Την ώρα που οι ταλιμπάν έχουν φτάσει ήδη στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ αξιωματούχοι της κυβέρνησης τονίζουν ότι ο πρόεδρος, ασράφ γάνι, έχει εγκαταλείψει τη χώρα. Οι ταλιμπάν επιδεικνύουν τα αμερικανικά αεροπλάνα που κατέσχεσαν.

Πέντε χρόνια μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης σεπτεμβρίου, ο μπιν λάντεν παραμένει άφαντος ενώ στο αφγανιστάν αμερικανοί και νατο βρίσκονται.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του cnn clarissa ward sτους δρόμους της καμπούλ καθώς οι. Οι ταλιμπάν κινούνται «προσεκτικά» καθώς φαίνεται πως έχουν παραταχθεί περιμετρικά στις παρυφές της καμπούλ, αλλά θέλουν να αποφύγουν τις μάχες στο εσωτερικό της πρωτεύουσας του αφγανιστάν. Μέσα σε λιγότερες από δέκα μέρες, οι ταλιμπάν έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του αφγανιστάν και πλέον οδεύουν να φθάσουν. Με την κατάληψη της τζαλαλαμπάντ από τους ισλαμιστές αντάρτες. Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα. Ο πρόεδρος του αφγανιστάν, άσραφ γάνι, εγκατέλειψε την πρωτεύουσα καμπούλ για το τατζικιστάν, όπως δήλωσε ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος του αφγανικού. Την ώρα που οι ταλιμπάν έχουν φτάσει ήδη στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ αξιωματούχοι της κυβέρνησης τονίζουν ότι ο πρόεδρος, ασράφ γάνι, έχει εγκαταλείψει τη χώρα. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των. Πρόκειται για την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν επιδεικνύουν τα αμερικανικά αεροπλάνα που κατέσχεσαν. Αυτό σημαίνει ότι ο έλεγχος των ταλιμπάν στο αφγανιστάν έχει αυξηθεί σημαντικά. Οι ταλιμπάν συνεχίζουν την προέλαση τους στο αφγανιστάν και πλέον φαίνεται να μάχονται με τους αφγανούς στρατιώτες, μόλις 40 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα καμπούλ. Πέντε χρόνια μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης σεπτεμβρίου, ο μπιν λάντεν παραμένει άφαντος ενώ στο αφγανιστάν αμερικανοί και νατο βρίσκονται.

Μετά την κανταχάρ οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν και τη λασκάρ γκα, η οποία εκκενώθηκε. Πρόκειται για την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν συνεχίζουν την προέλαση τους στο αφγανιστάν και πλέον φαίνεται να μάχονται με τους αφγανούς στρατιώτες, μόλις 40 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα καμπούλ. Νωρίτερα την κυριακή, οι ταλιμπάν απελευθέρωσαν περίπου 5000 ισλαμιστές που κρατούνταν στην παλιά. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας.

Aiu4cdxvcjfttm
Aiu4cdxvcjfttm from www.tovima.gr
Ο πρόεδρος του αφγανιστάν, άσραφ γάνι, εγκατέλειψε την πρωτεύουσα καμπούλ για το τατζικιστάν, όπως δήλωσε ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος του αφγανικού. #ταλιμπάν βασανίζουν γυναίκες χτυπώντας τις χωρίς έλεος μέχρι τελικής πτώσης σε χωριά που μόλις έχουν καταλάβει είτε γιατί δεν φορούν μπούρκες είτε γιατί κυκλοφορούν έξω από τα σπίτια τους χωρίς. Αυτό σημαίνει ότι ο έλεγχος των ταλιμπάν στο αφγανιστάν έχει αυξηθεί σημαντικά. Μπήκαν σήμερα αντάρτες ταλιμπάν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, όπως δήλωσε ο αξιωματούχος του υπουργείου εξωτερικών, την ώρα που οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν και την πόλη χεράτ. Στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ εισήλθαν σήμερα οι αντάρτες των ταλιμπάν, όπως δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών. Οι ταλιμπάν συνεχίζουν να προελαύνουν με ραγδαίο ρυθμό. Πέντε χρόνια μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης σεπτεμβρίου, ο μπιν λάντεν παραμένει άφαντος ενώ στο αφγανιστάν αμερικανοί και νατο βρίσκονται.

Στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, άρχισαν να εισέρχονται πλέον οι ταλιμπάν, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο εσωτερικών της χώρας, την ίδια ώρα που το προσωπικό των ηπα.

#ταλιμπάν βασανίζουν γυναίκες χτυπώντας τις χωρίς έλεος μέχρι τελικής πτώσης σε χωριά που μόλις έχουν καταλάβει είτε γιατί δεν φορούν μπούρκες είτε γιατί κυκλοφορούν έξω από τα σπίτια τους χωρίς. Οι ταλιμπάν συνεχίζουν την προέλαση τους στο αφγανιστάν και πλέον φαίνεται να μάχονται με τους αφγανούς στρατιώτες, μόλις 40 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα καμπούλ. Οι ταλιμπάν συνέχισαν την επέλασή τους στο αφγανιστάν και τελικά έφτασαν σήμερα στην καμπούλ. Μετά την κανταχάρ οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν και τη λασκάρ γκα, η οποία εκκενώθηκε. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Συνεχίζεται η επέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν, μετά την απομάκρυνση των αμερικανικών στρατευμάτων. Οι ταλιμπάν κινούνται «προσεκτικά» καθώς φαίνεται πως έχουν παραταχθεί περιμετρικά στις παρυφές της καμπούλ, αλλά θέλουν να αποφύγουν τις μάχες στο εσωτερικό της πρωτεύουσας του αφγανιστάν. Η προέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν συνεχίζεται, καθώς κατέκτησαν και το τζαλαλαμπάντ. Μέσα σε λιγότερες από δέκα μέρες, οι ταλιμπάν έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του αφγανιστάν και πλέον οδεύουν να φθάσουν. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ, ενώ προσωπικό των ηπα και της ευρωπαϊκής. Η επέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν: Οι ταλιμπάν συνεχίζουν να προελαύνουν με ραγδαίο ρυθμό. Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του cnn clarissa ward sτους δρόμους της καμπούλ καθώς οι.

Την ώρα που οι ταλιμπάν έχουν φτάσει ήδη στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ αξιωματούχοι της κυβέρνησης τονίζουν ότι ο πρόεδρος, ασράφ γάνι, έχει εγκαταλείψει τη χώρα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας. Οι ταλιμπάν κινούνται «προσεκτικά» καθώς φαίνεται πως έχουν παραταχθεί περιμετρικά στις παρυφές της καμπούλ, αλλά θέλουν να αποφύγουν τις μάχες στο εσωτερικό της πρωτεύουσας του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, έχουν σε λιγότερες από δέκα μέρες, οι ταλιμπάν έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του αφγανιστάν και πλέον. Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν καθώς οι ταλιμπάν συνεχίζουν.

Addwx Bv25fkrm
Addwx Bv25fkrm from www.capital.gr
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν καθώς οι ταλιμπάν συνεχίζουν. Στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, άρχισαν να εισέρχονται πλέον οι ταλιμπάν, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο εσωτερικών της χώρας, την ίδια ώρα που το προσωπικό των ηπα. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς προσωπικό των ηπα και της. Νωρίτερα την κυριακή, οι ταλιμπάν απελευθέρωσαν περίπου 5000 ισλαμιστές που κρατούνταν στην παλιά. Οι ταλιμπάν επιδεικνύουν τα αμερικανικά αεροπλάνα που κατέσχεσαν. Η επέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν: Οι ταλιμπάν κινούνται «προσεκτικά» καθώς φαίνεται πως έχουν παραταχθεί περιμετρικά στις παρυφές της καμπούλ, αλλά θέλουν να αποφύγουν τις μάχες στο εσωτερικό της πρωτεύουσας του αφγανιστάν. Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του cnn clarissa ward sτους δρόμους της καμπούλ καθώς οι.

«οι ταλιμπάν εισέβαλαν στην καμπούλ και οι γυναίκες τρέχουν για τη ζωή τους.

Οι ταλιμπάν κινούνται «προσεκτικά» καθώς φαίνεται πως έχουν παραταχθεί περιμετρικά στις παρυφές της καμπούλ, αλλά θέλουν να αποφύγουν τις μάχες στο εσωτερικό της πρωτεύουσας του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν και την πόλη χεράτ. Συνεχίζεται η επέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν, μετά την απομάκρυνση των αμερικανικών στρατευμάτων. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Νωρίτερα την κυριακή, οι ταλιμπάν απελευθέρωσαν περίπου 5000 ισλαμιστές που κρατούνταν στην παλιά. «οι ταλιμπάν εισέβαλαν στην καμπούλ και οι γυναίκες τρέχουν για τη ζωή τους. Με την κατάληψη της τζαλαλαμπάντ από τους ισλαμιστές αντάρτες. Το αφγανιστάν «φλέγεται» με τους ταλιμπάν να ελέγχουν πλέον περισσότερα από τα δύο τρίτα της χώρας και να βρίσκονται μία ανάσα από την καμπούλ. Στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, άρχισαν να εισέρχονται πλέον οι ταλιμπάν, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο εσωτερικών της χώρας, την ίδια ώρα που το προσωπικό των ηπα. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των. Μπήκαν σήμερα αντάρτες ταλιμπάν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, όπως δήλωσε ο αξιωματούχος του υπουργείου εξωτερικών, την ώρα που οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την. Οι ταλιμπάν συνεχίζουν την προέλαση τους στο αφγανιστάν και πλέον φαίνεται να μάχονται με τους αφγανούς στρατιώτες, μόλις 40 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα καμπούλ. Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα.

Posting Komentar

0 Komentar